Sectoren

Iedere branche vraagt om een andere aanpak en kent specifieke eisen. We hebben ruime ervaring binnen de sectoren die je op deze pagina vindt.

Staat jouw branche er niet tussen en ben je benieuwd of je of je met jouw bedrijf bij ons aan het juiste adres bent? Geen zorgen, bel of mail ons met je vraag, verzoek of probleem en we denken graag met je mee hoe we de beste oplossing voor jou kunnen bedenken en uitvoeren.

Het lijkt zo vanzelfsprekend om schoon en veilig drinkwater te hebben, maar wanneer je thuis de kraan opendraait, gaat daar een ingewikkeld proces aan vooraf.

We garanderen gedesinfecteerd water, zodat jouw voedingsmiddelen en dranken veilig en betrouwbaar zijn.

Als het gaat om het handhaven van een betrouwbaar proces binnen de chemische industrie is schoon water van groot belang. Voor het milieu en voor de levensduur van een installatie.

De aanwezigheid van bacteriën in koelwater is een veel voorkomend probleem. Een UV-C systeem is een betrouwbare oplossing om het koelwater te desinfecteren en om bijvoorbeeld legionella te bestrijden.

Water kan oneindig worden hergebruikt. In deze tijd van schaarste wordt het steeds belangrijker om water meer en meer als circulair medium in te zetten.

Vakantie op de camping, zwemmen in een natuur vijver of zwembad. Schoon en veilig water zorgt ervoor dat het zwembad open kan blijven, zonder gevaar voor gezondheidsrisico’s.