Compact

Met de AQUAFIDES Compact-serie bieden we een compleet productassortiment aan, van een compacte enkele lamp module voor particuliere huishoudens tot aan een meerlampsysteem tot wel 12 UV-lampen voor grotere waterbedrijven.

We zijn in staat om oplossingen te vinden in veeleisende installatieomstandigheden dankzij de speciale U- en Z-ontwerpen die in verschillende flexibele posities geïnstalleerd kunnen worden.

Voordelen:

De Compact serie is onderhoudsvriendelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Een voorbeeld hiervan is de UV radiometer waarmee onze systemen zijn uitgerust en de UV-lampen en omslagbuizen die aan beide zijden van de systemen geïnstalleerd kunnen worden.

 

De schakelkasten die speciaal zijn ontwikkeld voor de Compact-serie bieden een comfortabele en overzichtelijke bediening. Met het onlangs geïntroduceerde 7-inch grafische display hebben we de functionaliteit en het bedieningsgemak nog verder verhoogd. Denk aan extra functies zoals onderhoud op afstand en de mogelijkheid om de UV-lampen te dimmen. 

Heb je vragen over de Compact producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel, mail of vul het contactformulier hiernaast in met je vraag, probleem of verzoek.