Met de juiste training snel technische problemen kunnen oplossen.

Bijscholing en training in ons vak is super belangrijk. Daarmee zijn we altijd op de hoogte van de laatste innovaties en ontwikkelingen in de techniek, maar ook van het leggen en onderhouden duurzaam contact met bestaande en nieuwe klanten. Zo houden we het doel voor ogen om UV-C desinfectie systemen met de hoogst haalbare kwaliteit aan onze klanten te leveren.

 

Technische training voor UV-modules voor waterdesinfectie is essentieel vanwege complexiteit en veiligheidsrisico’s. Het zorgt voor effectieve bediening, onderhoud en probleemoplossing. Dit waarborgt optimale prestaties, vermindert storingen en garandeert onder andere veilig drinkwater en de juiste desinfectie van proceswater. Technische kennis is cruciaal voor het onderhoud. Hierdoor zijn we in staat de standaard modules correct te inspecteren, reinigen en kalibreren. Zo kunnen we problemen vroegtijdig identificeren en oplossen, waardoor de efficiëntie en levensduur wordt verlengd. De UV-modules van Aquafides zijn zeer degelijk ontwikkeld en er is voldoende ervaring aanwezig ons te ondersteunen indien dat nodig mocht zijn.

 

In september 2022 zijn we met ons Vanpoels team naar AQUAFIDES in Schörfling am Attersee gegaan voor een verkoop- en service training. Onze technische collega’s en servicemonteurs hebben daarnaast kennis gemaakt met de verschillende uitvoeringen en kenmerken van de drie productlijnen van AQUAFIDES: AquaFlex, Compact en de OptiLon serie. Een geslaagde training over onderdelen, onderhoud, besturing en storingsanalyse. Ons team dat verantwoordelijk is voor advies naar klanten is vooral bezig geweest met product training, nieuwe technologieën, speciale opties en marktgegevens.

Patrick Peulen “Ik ben zeer onder de indruk van deze modules en van Aquafides. De training heeft me inzicht gegeven over deze desinfectie systemen. Ik had geen idee dat er zoveel techniek achter zit.”

 

Roy Poels “Aquafides laat echt wel zien dat zij een goed uitgedacht systeem hebben ontwikkeld. De service opvolging, het gebruikersgemak en het onderhoud is zeer goed uit te voeren”.

 

Ray Blom “ De training was goed georganiseerd. Het contact met de medewerkers en de distributeurs uit andere landen  was heel ontspannen en open. Tijdens de training was duidelijk te zien dat alles goed is door-ontwikkeld en er goed is na gedacht over de montage en het onderhoud. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit. Ik zie echt uit naar projecten met Aquafides modules.”