Vanpoels en AQUAFIDES slaan de handen in een.

Vanpoels Waterdesinfectie en Aquafides (AT) zijn een nieuwe samenwerking aangegaan. Deze samenwerking markeert een nieuwe mijlpaal in ons streven naar innovatie en het leveren van hoogwaardige technische oplossingen voor waterbehandeling.

Als toonaangevende spelers in de sector begrijpen Technische Alliantie en Aquafides het belang van het bundelen van krachten om te kunnen blijven voldoen aan de groeiende behoeften van de markt. Met de oprichting van Vanpoels Waterdesinfectie, een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in geavanceerde waterdesinfectietechnologieën, kunnen we onze klanten nog beter bedienen en nieuwe mogelijkheden verkennen.

Het is noodzaak uitstekende kwaliteit te kunnen leveren en op de juiste technologisch ondersteuning te kunnen terugvallen bij vragen. Begin 2021 hebben we AQUAFIDES leren kennen. DE Oostenrijkse producent voor hoog kwalitatieve UV-C waterdesinfectie systemen. AQUAFIDES was op zijn beurt op zoek naar een distributeur en service partner in de Benelux en Nordrhein Westfalen.

Technische Alliantie heeft zich bewezen als een betrouwbare partner in de industrie, met duidelijke visie op service, onderhoud en projecten in verschillende disciplines. Hun expertise op het gebied van waterbehandeling sluit naadloos aan bij de wens van Aquafides de Benelux en Duitsland te benaderen vanuit een integrale aanpak. Door de krachten te bundelen, kunnen we onze klanten een uitgebreider scala aan oplossingen bieden en nieuwe markten verkennen.

Dit betekent dat Vanpoels, naast het aanbieden van advies, integratie en service nu ook sleutelklare projecten opleveren, onderhoud verrichten, vervangende onderdelen faciliteren en zelfs met beheer van installaties jou, de klant, volledig ontzorgen.

We willen bij Vanpoels alleen het beste van het allerbeste, op gebied van service, techniek, innovatie en duurzaamheid. In Aquafides vonden we onze gelijkgestemde. Ze staan met hun jaren lange ervaring en bewezen concepten hoog in de rangen binnen UV-C desinfectie systemen. AQUAFIDES laat keer op keer zien kwaliteit en service hoog in het vaandel te hebben en ze houden zich continu bezig met innovatie en optimalisatie. Daarom sloegen Vanpoels en AQUAFIDES in mei 2022 de handen ineen tijdens de IFAT beurs in München.

De IFAT, de toonaangevende vakbeurs voor milieutechnologieën, had afgelopen jaar opmerkelijk veel aandacht voor recirculatie van water. AQUAFIDES presenteerde vanuit hun eigen stand hun nieuwste technologieën en ontwikkelingen. “Wat je hier ziet aan bedrijven is overweldigend,” vertelt Nicole Van Poels tijdens de beurs. “AQUAFIDES past echt goed bij ons bedrijf, fijne mensen en ook zeer professioneel.”

We zijn enthousiast over deze partnerschap. Twee bedrijven met een gelijk karakter, om het hoogst haalbare in service en technologie te leveren op gebied van energie-efficiënte UV-C waterdesinfectie systemen voor bedrijven. Op een goede start van 2023!